Viikon resepti - Tortellinia juusto-rucolakastikkeessa
Tällä viikolla tarkoituksenani oli kirjoittaa viiltävä analyysi luomutuotannosta. Sen sijaan tarjoan viikon reseptinä tortellinia juusto-rucolakastikkeessa. Nopea, helppo ja suhteellisen edullinen.
Tarvitaan (riittää kahdelle)
1 pkt tuore-Tortellineja (esim. juustotäytteisiä)
1 prk Valion Kolme juustoa- kermaa
1 punasipuli
valkosipulia maun mukaan
rucola-salaattia
kirsikkatomaatteja
pestoa
mustapippuria
Aloita keittämällä tortellinit, muutama minuutti kiehuvassa vedessä riittää.
Tortellinien valmistuessa silppua sipuli ja valkosipuli, kuulota niitä hetki paistinpannulla ja kaada joukkoon kerma. Lisää pestoa muutama ruokalusikallinen ja silppua käsin rucolaa makusi mukaan (rucolaa ei kannata leikata veitsellä). Tässä vaiheessa lisää joukkoon keitetyt tortelliinit, kääntele hetki pannulla ja lisää puolitetut kirsikkatomaatit sekä ripaus mustapippuria. Pyörittele seosta pannulla minuutin verran, tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.
1 Comments:
Moips,
linkitäkkö miut? =)
Vihreää kesää,
Hermanni
Lähetä kommentti
<< Home