tiistaina, heinäkuuta 03, 2007

Tuhti salamipasta

Viikonloppuna iski hirmuinen salamipasta-himo, joten loihdin sunnuntaina tätä tuhtia pastaruokaa ison pannullisen. Ei terveellistä ruokavaliota noudattaville. Tässä nimittäin on sekä rasvaa että myös makua.

2 porkkanaa
1 paprika
1 sipuli
1 prk hyvää tomaattikastiketta, esim. Knorr
1 pss (300 gr) salamisuikaleita. esim. Snellman
1-2 prk ruokakermaa
1 rkl sokeria
suolaa
mustapippuria
kypsää pastaa oman maun mukaan

Kuori ja viipaloi porkkana sekä paloittele paprika ja sipuli. Kuullota porkkanaa, paprikaa ja sipulia hetken aikaa pannulla ja lisää tomaattikastike. Anna muhia pannulla sen aikaa, että kasvikset kypsyvät, noin 20 minuuttia. Tässä vaiheessa voi keittää myös pastan. Lisää ruokakerma ja mausta. Sokeri tasoittaa tomaattikastikkeen makua. Lisää salamisuikaleet vasta valmistuksen loppuvaiheessa, jotta niiden rakenne pysyy miellyttävänä. Sekoita salamikastike kypsän lempipastasi joukkoon ja pyörittele seosta hetken aikaa makujen tasoittamiseksi. Tarkista vielä suolan määrä.

1 Comments:

At 2:21 ip., Blogger Jukka Torikka said...

Rakentelin tästä reseptistä ruokaa tänään ja siitä tuli erittäin hyvää!

 

Lähetä kommentti

<< Home